Scooby-Doo - Aventuri Harta Misterelor (2014) (Dublat In Limba Romana) | Filme Online Gratis Subtitrate in Romana 2015 - 2019
CinemaxTv are 2205 de filme in momentul de fata.

Scooby-Doo – Aventuri Harta Misterelor (2014) (Dublat In Limba Romana)

0
( Calitate HD ) Server 1 Server 2Comenteaza

CinemaxTv--va ureaza Vizionare placuta !

Processing your request, Please wait....
Filmul Anterior <<
Următorul Film >>
380
Detalii Film 4 ani önce eklendi
Scooby-Doo – Aventuri Harta Misterelor (2014) (Dublat In Limba Romana)

Categorie: Animatie

In Romana: 2014

Descriere: Pregatiti-va pentru o noua aventura plina de surprize cu Scooby-Doo! si Gasca asa cum nu i-ati mai vazut niciodata! Indragitii nostri prieteni sunt acum starurile unui film original cu papusi! Ceea ce parea sa fie o noapte obisnuita pentru faimosul catel pofticios si pentru Shaggy – adica infulecarea unei portii triple-extra-large de Scooby Snack-Pizza - se va transforma intr-o adevarata nebunie. Eroii nostri trebuie sa gaseasca Papagalul-Fantoma cu orice pret! Despre acesta, se spune ca poarta cu el o harta care arata locul unde este ascunsa comoara temutului pirat Gnarlybeard. Scooby reuseste sa desluseasca secretele hartii si, in scurt timp, toti vor ajunge direct pe o corabie infricosatoare de pirati. Ruhroh! Ce va face Gnarlybeard ca sa isi apere prada? intreaga familie va fi vrajita cu adevarat de aceasta aventura plina de mister si voie buna!

Filmul Scooby-Doo – Aventuri Harta Misterelor (2014) (Dublat In Limba Romana) face parte din categoria Animatie si il puteti viziona gratis doar pe cinemaxtv.ro. Va dorim vizionare placuta !
Comentarii Comenteaza Filmul