Hunt to Kill (2010) | Filme Online Gratis Subtitrate in Romana 2015 - 2019
CinemaxTv are 2205 de filme in momentul de fata.

Hunt to Kill (2010)

3
( Calitate Buna )

CinemaxTv--va ureaza Vizionare placuta !

Processing your request, Please wait....
Filmul Anterior <<
Următorul Film >>
1.697
Detalii Film 6 ani önce eklendi
Hunt to Kill (2010)

Categorie: Actiune, Thriller

In Romana: Obligat să ucidă

Descriere: Răzbunarea este de partea unui singur om. Când fiica adolescentă a lui Jim (STEVE AUSTIN) este răpită, el este forţat să conducă o bandă de criminali fară scrupule, pentru recuperarea părţii lor de pradă, câştigată în urma unui jaf. Pentru a-şi salva fiica, Jim trebuie să-şi folosească aptitudinile sale unice de supravieţuire pentru a păcăli rapitorii, înainte de-a fi prea târziu. Hunt to kill este un film de acţiune, încărcat de adrenalină, despre un om ce apelează cele mai primare instincte pentru a salva singurul sau lucru de preţ pentru care este dispus să-şi dea viaţa - fiica sa.

Filmul Hunt to Kill (2010) face parte din categoria Actiune si il puteti viziona gratis doar pe cinemaxtv.ro. Va dorim vizionare placuta !

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Comenteaza Filmul
 

“Hunt to Kill (2010)” film 1 Comentariu adaugat / e.
  1. Jian - 6 ani önce demiş ki:

    dureros stiu ca imi voi atrage ooupbirl, insa crimele nu au nici o justificare. aici m-am regasit din multe puncte de vedere..cred ca traim in o lume plina de rautate, si doar Cel de Sus este in masura sa judece..stiu cum este sa iti vezi fratele murind..zi de zi cate putin..si din ceea ce era odata sa ajunga decat un sac de oase ..si mai stiu cum este sa iti vezi omul drag cu mainile pe piept si sa il conduci pe ultimul drum..si apoi sa treaca ani multi pana sa poti iubi iar..bun dilmul.nota 10